Ivan Cornelissen in Home Sweet Home magazine

Op 12 mei verschijnt de nieuwe Home Sweet Home in de winkels. In deze editie staat een mooi artikel over ons : Ivan Cornelissen Bouwonderneming. We zetten een project in de kijker en geven daarbij een totaalbeeld van wat wij dagelijk realisere voor onze klanten. Van onze specialisatie, het winddicht zetten van gebouwen, tot detailafwerking en onderaanneming bij zeer grote projecten. 
 

Jonge bouwers, sterke groeiers

Ivan Cornellissen van de gelijknamige Bouwonderneming uit Oud-Turnhout werkt al 8 jaar met hart en ziel aan de toekomst van zijn bedrijf, dat flink groeit ondanks de crisis. De opdrachten zijn heel gevarieerd en blijven binnenkomen, van gezinswoningen tot groepswoningbouw en bedrijfsgebouwen. “We hoeven niet de grootste te worden”, zegt Ivan. “Maar we brengen elk project tot een succesvol einde, binnen de vooropgestelde deadline en met een goed persoonlijk contact tussen alle par tijen.” Home Sweet Home bekijkt enkele recente realisaties van dit Kempense team. 

Ivan Cornelissen Bouwonderneming specia- liseert zich in wind- en waterdichte ruw- bouw. Af en toe doet zich de kans voor om aan kleinschalige projectontwikkeling te doen, en deze kansen worden even graag als vakkundig benut. Het team heeft ook al opdrachten uitgevoerd voor een villa- bouwer van hoog niveau uit de regio. De bouwonderneming staat eveneens open om, in samenwerking met een architect en de klant, een wind- en waterdichte ruw- bouw uit te werken. De particuliere klant kan in dit geval voordeel halen uit de passie, inbreng en aandacht die voortvloeien uit de ervaring van Ivan en zijn medewerkers.


Lees hier het volledige artikel uit Home Sweet Home